Hirdetés
. Hirdetés

Elkészült az XP SP3

|

Készen van a Windows XP harmadik javítócsomagja, várhatóan 29-én lesz elérhető a nagyközönség számára.

Hirdetés

Ahogy várható volt, a Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy befejezték a munkát az XP SP3-on, és hozzáférhetővé tették a számítógép-gyártók és az XP-t nagy tételben licenszelők számára. A Microsoft azt is megerősítette, hogy április 29-én mindenki számára elérhető lesz a cég weboldán és a Windows Update-en. Tudni kell ugyanakkor, hogy a Windows frissítési szolgáltatása ekkor még nem fogja automatikusan letölteni és telepíteni a javítócsomagot, az SP3 még csak választható opció lesz valamikor a nyár elejéig.

A Microsoft jóval kisebb hírveréssel jelentette be most az SP3-at, mint korábban a Vista SP1-et. Akkoriban Mike Nash, a Windows termékmenedzsmentért felelős alelnök jelentette be a Vista javítócsomag megjelenését, most viszont egy alig ismert blogon került ki a hír.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.