Hirdetés
. Hirdetés

Elkészültek az Infineon első 65 nm-es mintachipjei

|

A német székhelyű Infineon Technologies chipgyártó vállalat elkészült 65 nanométeres technológiával készült chipjeinek első mintapéldányaival.

Hirdetés

A chipek az IBM, a Chartered Semiconductor Manufacturing, a Samsung, és az Infineon által kötött közös kutató-fejlesztő megállapodás első gyümölcse. Az új technológiát elsősorban az alacsony fogyasztású, illetve a nagyteljesítményű eszközökben - mint például mobiltelefonok és notebookok - hasznosítanák.

Az első, Infineon-féle 65 nanométeres chipeket tartalmazó mobiltelefonok március végéig piacra kerülhetnek, ám az igazi tömeggyártás csak a negyedik negyedévben kezdődhet meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.