Hirdetés
. Hirdetés

Ellajtolt az új e-mail szolgáltató

|

10 GB tárhelyet, keresőt és kommunikátort (csevegőt) kínál a lengyel Lajt.hu ingyenes levelező rendszere - mindezt reklámok nélkül.

Hirdetés

A közelmúltban megkezdte működését a lajt.hu e-mail rendszere, amely többek között 10 GB tárhelyet, keresőt és kommunikátort (csevegőt) biztosít a felhasználói számára ingyenesen. A lajt.hu az egyik legnagyobb lengyel ingyenes levelező rendszerre épül (poczta.o2.pl), amelynek napjainkban több mint 7 millió felhasználója van.

A Lajt.hu 10 GB tárhellyel rendelkező postafiókot kínál felhasználóinak, amellyel akár 100 MB mellékletek küldése is lehetséges. Szövegkeresőjének köszönhetően az e-mailek tartalmában és a csatolt állományokban is megtalálhatjuk a keresett kifejezéseket. A felhasználók használhatják a postafiókba integrált kommunikátort, amelynek segítségével a postafiók többi tagjával is beszélgethetnek vagy értesíthetik őket.

Más ingyenes email szolgáltatókkal ellentétben, a lajt.hu nem tervezi reklámok csatolását a felhasználók által küldött e-mailek tartalmához. Ha valaki használni szeretné a legújabb ingyenes email szolgáltatást, mindössze regisztrálnia kell a lajt.hu oldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.