Hirdetés
. Hirdetés

ELO ECM Szakmai Kongresszus 2013

|

Az ELO Digital Office idén is sikeres ECM konferenciát zárhatott - a 2013. október 8-án megrendezett szakmai rendezvénynek a budai LARUS Étterem és Rendezvényközpont adott otthont.(X)

Hirdetés

Többéves tapasztalataink alapján tudjuk, hogy az elméletnek és a gyakorlatnak egyensúlyban kell lennie, ha többletértéket akarunk nyújtani egy szakmai konferencián. Az ELO elsősorban erre koncentrált a 4. ELO Szakmai Kongresszus programjával.

Hirdetés

Vendégeink - meglévő ügyfeleink, partnereink és új érdeklődők egyaránt - részletes előadásokat hallhattak a vállalati tartalomkezelés és elektronikus dokumentumkezelés témaköreiben.

 

A speciális ELO modulok - ELO Business Logic Provider, ELO for Sharepoint integráció, ELO DocXtractor - bemutatása mellett az előadók betekintést nyújtottak a projektbevezetés tapasztalataiba is, valamint ügyfél-előadások is elhangzottak, bemutatva a már működő, bejáratott ELO rendszereket.

Az előadások elsődleges célja az volt, hogy megmutassák, hogyan tehetőek hatékonyabbá az üzleti folyamatok az ELO ECM rendszereivel.

Az ELO megoldásai a mobil munkavégzést is teljes körűen támogatják - az ELO mobil eszközökre alkalmazást élő demó segítségével mutattuk meg vendégeinknek. Az iOS és Android platformon egyaránt használható alkalmazás minden olyan DMS funkciót biztosít, mely elengedhetetlen az útközben történő hatékony munkavégzéshez.

Előadóink közt volt a Fujitsu cég londoni képviselője is - Valerie Phakeovilay a Fujitsu legújabb, SV600 típusú szkennerét mutatta be. Előadásában megmutatta, hogyan valósítható meg a teljesen papírmentes iroda a hardver- és szoftverkomponensek innovatív együttműködésével.

A rendezvényt lezáró, már hagyománynak számító nyereménysorsoláson egy Kindle e-book olvasót és egy Fujitsu lapszkennert sorsoltunk ki a résztvevők között. Szerencsés nyerteseink:

Solcz-Újvári Magdolna - FŐTÁV Zrt.

Weisz János - NISZ Zrt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.