Hirdetés
. Hirdetés

Élő fotók: Mio A701 - Telefon és GPS

|

Azoknak, akik egy egyszerű tenyérgéptől mindent elvárnak. A készülék navigációt, kommunikációt és szórakozást kínál - egyszerre. Olyan sokoldalú, mint egy svájci bicska. Az új termék egy mobiltelefon és egy PDA ötvözete, valamint különösebb méretnövekedés nélkül még egy GPS helymeghatározó modul is helyet kapott benne.

Hirdetés

A legújabb SiRF star IIIas GPS vevő segítségével az speciális navigációs készülékek nagy teljesítményét nyújtja. Villámgyors 520 Mhz-es Intel processzora és 192 MB belső memóriája által egyaránt alkalmas útkalkulációra, levelezésre és játékokra.

A piac egyik legdivatosabb és legstílusosabb készüléke 1.3 megapixeles kamerát is tartalmaz és Bluetooth kapcsolatra is képes, amely segítségével az elkészült képeket könnyedén továbbíthatjuk barátainknak, ismerőseinknek. A vizuális megjelenítésről egy 2,7 colos képátlójú TFT kijelző gondoskodik, mely több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Az előre telepített szoftverek alapján igazi összeállításban van részünk. A Microsoft Office alkalmazásai segítségével irodai és üzleti ügyeinket folyamatosan, bárhol és
bármikor intézhetjük, majd a későbbiekben számítógépünkkel szinkronizálhatjuk ezeket.

További opció az MP3 lejátszó, ami lehetővé teszi polifónikus csengőhangok használatát, a WAP 2.0 böngésző, és JAVA alkalmazások. Mindezek használhatóságáról a Windows Mobile 5.0 operációs rendszer gondoskodik.

A készülék bruttó végfelhasználói ára 160 ezer Forint.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.