Hirdetés
. Hirdetés

Előkészületben a Microsoft Next

|

A Next nevű weboldal a cég meghatározó embereiről közöl majd történeteket, no és a technológiákról, amiken éppen dolgoznak.

Hirdetés

A Microsoft továbbra is fontosnak tartja a kommunikációt, legalábbis megnyitja Next nevű weboldalát, ahol a technológiákról és az azokat fejlesztő személyekről olvashatnak az érdeklődők. Az előkészületben lévő About aloldal szerint ?(A Next) a Microsoft sajátja történetek és beszélgetések számára, amelyek arról szólnak, hogy mi új mutatkozik a horizonton." Az oldal jelenleg előkészületi (coming soon) állapotban van, az egyetlen meglévő blogposzt pusztán gratulál, ha máris rátaláltunk az oldalra, mert szándékaik szerint még nem kellett volna. A bejegyzés Steve Clayton műve, aki profilja szerint 13 éve van a Microsoftnál és csak nemrég költözött Redmondba, hogy történetmesélésbe kezdjen.

 ?Azért nem csak a Microsoftról lesz szó" - ígéri Clayton - ?azt vizsgáljuk, hogy merre tart a technológia, miként hat életünkre és mik a fontos trendek. Újítások és újítók egyaránt pályára találnak itt, mi rájuk irányítjuk a reflektorfényt, ahogy a Microsoftra is."

Az oldal nyitott lesz a hozzászólók és hozzászólások irányában: ?Végső soron Önökért jött létre az oldal, hogy megmutathassuk, kik is vagyunk, mit csinálunk és merre tartunk."

A főoldal tartalmaz egy listát a Microsoft legutóbbi Twitter megszólalásaiból. Az URL a Microsoft TechNet blogjára mutat, amely gyakran foglalkozik a cég termékeihez kapcsolódó technikai kérdésekkel.

A Microsoft egyelőre nem kommentálta a weboldal megjelenését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.