Hirdetés
. Hirdetés

Elpusztíthatatlan új Samsung-mobil kalandvágyóknak

|

A Galaxy XCover Pro jól bírja a vizet, a port, és azt is, ha másfél méterről leejtjük.

Hirdetés

Hirdetés

A Samsung strapabíró mobiljai általában kisebb hírverést kapnak, mint a dél-koreai gyártó más termékvonalai. Most is ez történt, amikor a cég négy új Galaxy A és Lite modellel együtt (vagy inkább árnyékában) mutatta be legújabb "rugged", vagyis nagy igénybevételre tervezett telefonját.

A Galaxy XCover Pro IP69 szintű víz- és porálloságot biztosít, ráadásul úgy, hogy 4,050mAh-s akkumulátora kivehető. A külső behatások elleni védelem MILSTD 810G szintű, ami annyit jelent, hogy akár 1,5 méterről is leejthetjük a mobilt, kutya baja se lesz.

Noha ezek a specifikációk robosztus külső sejtetnek, maga az eszköz nem különösebben testes. Mindössze 217 grammot nyom, és texturált hátoldala miatt kifejezetten jól illik a kézbe.

Elől 20:9 Infinity kijelzőt találtunk a mobilon, a szelfikamera lyukasztásba került. A kijelző nedves kézzel vagy kesztyűben is kezelhető, ez jól  jöhet mostoha körülmények között.

A Galaxy XCover Pro február elején jelenik meg Európában, ára ötszáz euró körül várható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.