Hirdetés
. Hirdetés

Eltűnhet az iPhone-okról valami, amit sokan utálnak

|

Igen, a kijelző fölötti bemetszésről van szó. Állítólag 2019-től az új iPhone-okról már hiányozni fog az iPhone X vitatott megoldása.

Hirdetés

Hirdetés

A hírek szerint az Apple azon dolgozik, hogy megszabadítsa az iPhone-t a megjelenítő fölötti bemetszéstől, és 2019-ben állítólag a cég visszatér a sokkal hagyományosabb formai megoldásokhoz.

A mobilgyártó állítólag már tárgyalt is a partnereivel a bemetszés nélküli iPhone-ról, de a technikai részletek egyelőre nem ismertek.

Ha az Apple jövőre tényleg megszabadul az iPhone X-ben bevezetett megoldástól, akkor mindössze két évig használt egy vitatott technológiát, amibe pedig rengeteg pénzt fektetett. És ha továbbra is meg akarja tartani az arcfelismerést, akkor az üveg alá kell beágyaznia az összes modult, ami komoly kihívást jelent.

A helyzetet iróniája az, hogy miközben az Apple kézzel-lábbal szabadulni akar a bemetszéstől, a mobiliparban valóságos divatot teremtett az ötletével. Állítólag a Google annyira általános trendnek tekinti, hogy az Android új változatának tervezésekor is figyelembe vette.

Mindezek persze egyelőre csak pletykák - ugyanakkor az is igaz, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.