Hirdetés
. Hirdetés

Engedély nélkül telepít a Microsoft egy titokzatos alkalmazást a Windows 10-re!

|

A Photos Add-on az októberi 10-i javításokkal érkezett, és egyelőre nem tudni pontosan, mire szolgál.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft egy ideje felhagyott az erőltetett frissítésekkel és telepítésekkel, most azonban visszatérni látszik ehhez a sokat kárhoztatott gyakorlathoz, mégpedig egy Windows 10 app kapcsán.

A szoftveróriás a jelentések szerint szép csendben egy titokzatos Windows 10 alkalmazást telepített a felhasználók gépére az érintettek megkérdezése nélkül, és egyelőre nem árulja el, mire való a kis program.

A Photos Add-on nevű app a Windows 10 Anniversary Update-et és a frissebb változatokat célozza, és a Windows Áruházban nem található meg a leírása, így az automatikusan települő alkalmazás funkciója homályban marad.

Az app az október 10-i frissítésekkel érkezett, és a Windows Áruház bejegyzései szerint a felhasználók nem túl hálásak a kéretlen ajándékért.

Valószínű egyébként, hogy a szoftver a Windows 10 fényképkezelő programjának továbbfejlesztését segíti, továbbá az Office 365 előugró ablakaival is valamilyen kapcsolatban van. De lett légyen bármilyen ártatlan, a suba alatt történő telepítése semmiképp sem válik a fejlesztő dicsőségére.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.