Hirdetés
. Hirdetés

Ennek minden internetező örülhet

|

Egy elemzés szerint az internethálózatok meg tudnak majd birkózni azzal a terheléssel, amelyet a koronavírus-járvány miatt otthon maradni kényszerült sok millió felhasználó okoz.

Hirdetés

Hirdetés

A Nokia munkatársai a vállalat által biztosított hálózatok adatait vizsgálták meg a március 23-mal kezdődő héten, közvetlenül az után, hogy a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozására Európa- és Egyesült Államok-szerte szigorú korlátozásokat vezettek be.

Ebben az időszakban jelentősen, 50 százalékkal megnőtt a streaming és videokonferencia forgalom Európában és Amerikában is. A kutatók szerint a csúcsidőszakban is stabil volt a helyzet, és kezelhető volt a forgalomnövekedés.

A hétköznapi online forgalom reggelenként nőtt meg a lakhelyelhagyási korlátozások és az otthoni munkavégzés bevezetése után, de kevésbé ingadozott, mint az intézkedések bevezetése előtt. Eltűntek ugyanakkor a munkából való hazatérés idején a délutáni forgalomkimaradások.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.