Hirdetés
. Hirdetés

Ennek minden Windows 10-felhasználó örülni fog

|

A májusi új kiadásban a Microsoft végre kijavított egy régi problémát, ami nagyon leterhelte a CPU-t.

Hirdetés

Hirdetés

Küszöbön áll a Windows 10 v. 2004 megjelenése, és a látványos új szolgáltatások mellett a Microsoft a motorházfedél alatt is fontos munkálatokat végzett.

Az egyik ilyen változás, hogy végre kijavították azt a régi hibát, amely magas CPU használatot eredményezett.

Ezt igazolja az teszt, amit ugyanazon a gépen végeztek a Windows 10 v. 1909-el (amiben még ott a hiba), és a Windows 10 v. 2004-el (amiben már nincs). Az erőforrás-használatot mutató grafikonok utóbbi esetében sokkal normálisabb működést mutatnak, bizonyítva, hogy a Microsoft módosított azon a technikán, amellyel a Windows 10 keresője a fájlokat indexeli.

A magas CPU használatot eredményező hiba mind a merevlemezeket, mind az SSD-ket érintette, a javítás tehát minden Windows 10-felhasználó számára örömhír.

A Windows 10 v. 2004 jelenleg a Release Preview kőr számára hozzáférhető, és a korábbi funkciófrissítésekhez hasonlóan több lépésben jut majd el a felhasználók teljes köréhez. De bizonyos alternatív technikákkal, például a Media Creation Tool segítségével már korábban hozzájuthatunk a szoftverhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.