Hirdetés
. Hirdetés

Ennyi pénzt hoznak az Ultra HD tévék

|

Az 57 000-es eladási szám nem sejtet túl sok jót, pedig...

Hirdetés

Az Ultra HD tévéket már jól ismerjük, de nem túl elterjedtek, hiszen az áruk leginkább a csillagos egekben van, 4K-s tartalom pedig nem is létezik hozzájuk. Éppen ezért az idei évben még nem talál gazdára túl sok UHD televízió. Ami azt illeti, összesen 57 000 darabbal számolnak az elemzők 2013-ra. 

Hirdetés

Ez nem hangzik túl soknak, viszont mivel csúcskategóriás termékekről van szó, amik ritkák és drágák, ezért a helyzet a gyakorlatban kicsit más. A CEA elemzői úgy számoltak, hogy ennyi eladás elegendő lesz arra, hogy 214 millió dolláros árbevételre tegyenek szert egy év alatt. Ez euróban 234 milliót jelent.

Az 1 milliós darabszámot a jóslatok szerint csak 2015-ben léphetjük át, és akkor is csak abban az esetben, ha a tévéadások elég jó minőségűek lesznek addigra; tehát lesz mit nézni 4K-ban. Egyelőre távolinak tűnik ez a cél, de megfelelő tartalommal még sikerülhet is. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.