Hirdetés
. Hirdetés

Ennyire utálják az Apple felhasználói a Windowst

|

Csak két százalékuk váltana Mac-ről Windowsra.

Hirdetés

Érdekes összefüggéseket tárt fel a Verto Analytics az amerikai Mac- és Windows-felhasználók viszonyáról.

A kutatás szerint a windowsosok több, mint húsz százaléka Mac-re váltana, ha tehetné. Ami az ellenkező irányt illeti, az Apple-felhasználók közül csak két százalék állna át Windowsra, 98 százalék a következő számítógépét is az Apple-től veszi.

A Windows laptopok tulajdonosainak 21 százaléka vonzó terméknek látja a Mac-et, az asztal rendszereknél ez az arány 25 százalékra emelkedik. Ők hat hónapon belül tervezik a váltást, bár ez természetesen több tényezőtől, például az anyagi helyzetüktől is függ.

A kutatás szerint azok fontolgatják komolyan az átállást, akik jövedelme eléri, vagy meghaladja az évi 150000 dollárt, bár alacsonyabb jövedelműek is szívesen váltanának, de az Apple-eszközök magas ára miatt nem tartják valószínűnek, hogy erre a közeljövőben sor kerülhet.

A Microsoft ugyanakkor nem tett le róla, hogy a prémium eszközök piacán is felnőjön az Apple-hez: ezt célozza többek közt a Surface terméksor, benne az iMac konkurensének szánt Surface Studio.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.