Hirdetés
. Hirdetés

Epson PLQ-22: többfunkciós banki mátrixnyomtató

|

Egyben szkenner is a betétkönyv-nyomtató, mely gyártója szerint csökkenti a banki sorbanállások idejét

Hirdetés

Az Epson kifejezetten banki és postai irodai környezetben végzett pénzügyi tranzakciók hatékonyabb dokumentálásához fejlesztette ki többfunkciós készülékét, a PLQ-22CS/CSM pontmátrix nyomtatót.

24-tűs, 94 oszlopos mátrixnyomtatóról van szó, amely alkalmas betétkönyvek, csekkfüzetek kitöltésére és beolvasására is, mivel szkennert is tartalmaz. A PLQ-22 készülékbe 600dpi-s érzékelőt építettek, mely jó minőséget garantál és kétoldalas dokumentumok beolvasására is alkalmas. Lehetővé teszi az ügyfelek betétkönyvön, csekkeken és számlákon feltüntetett adatainak gyors, elektronikus úton történő feldolgozását (OCR). A duplex beolvasás gyorsítja a feldolgozási folyamatot. Az azonosítókártya beolvasás funkció lehetővé teszi a gyorsabb ügyfél azonosítást. A készülék automatikusan beigazítja a lapokat, a soros, párhuzamos és USB interfész alapkivitelben biztosított.

?A megannyi hatékonyságot növelő funkciónak köszönhetően a PLQ-22-vel az adatbevitel, az ügyfélazonosítás és a tranzakciók adminisztrációja során eddig megszokott üresjáratok minimálisra csökkenthetők " - mondta Fábián Miklós, az Epson magyarországi fióktelepének vezetője. ?Ez a strapabíró, többfunkciós készülék, a nagy kapacitású szalagnak köszönhetően akár 10 millió karakter nyomtatására képes."

A PLQ-22 mátrixnyomtató lévén alacsony üzemeltetési költségekkel dicsekedhet, emellett alacsony nyomtatási zajszintet és energiafelhasználást is ígér a gyártó. Opcionális extrái a mágneses tintával írott szöveg-beolvasó és a mágnescsík író és olvasó (MICR/MSRW) fejek, valamint a hármas USB csatlakozó.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.