Hirdetés
. Hirdetés

Érdemes kipróbálni ezt a rejtett Windows-trükköt

|

Egy gyors egérmozdulattal "letisztítható" az operációs rendszer programablakokkal teli képernyője.

Hirdetés

Hirdetés

Gyakran előfordul a Windows használata során, hogy a képernyőt ellepik a megnyitott programablakok, nekünk pedig azonnal hozzá kell férnünk a munkaasztalhoz, hogy kétszer kattintsunk egy ikonon, mert futtatni szeretnénk egy újabb programot, vagy meg akarunk nyitni egy dokumentummappát.

A képernyő átmeneti "megtisztításának" van egy speciális, látványos és kevesek által ismert módja, amelyet még a Windows 7 változatban vezetett be a Microsoft.

Nem kell mást tenni, mint a bal oldali egérkapcsoló lenyomott állapotában megragadni a fejlécénél az egyik megnyitott ablakot (mintha arrébb akarnánk húzni), majd hirtelen mozdulattal megrázni az ablakot, melynek hatására az összes többi ablak el fog tűnni a képernyőről. (A művelet elsajátítása némi gyakorlatot igényel.) Az eredeti állapot visszaállíásához ismét rázzuk meg az ablakot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.