Hirdetés
. Hirdetés

Ericsson-mobilkom austria: 3G bővítés

|

A mobilkom austria csoport az Ericssont választotta harmadik generációs WCDMA rádióhálózatának kibővítésére és frissítésére.

Hirdetés

A megállapodás értelmében az Ericsson olyan kereskedelmi szoftvert szállít, amely által a feltöltési irányban is HSPA (High Speed Packet Access) szolgáltatására, illetve gyorsabb HSPA letöltési sebességre lesz képes a rendszer. A fejlesztések révén a feltöltési sebesség akár 1,4 Mbps, a letöltési sebesség pedig akár 14,4 Mbps is lehet. Ez teljes mértékben megfelel a jelenleg kapható végfelhasználói készülékek kapacitásának, amelyek 7,2 Mbps letöltési sebességet tesznek lehetővé.

Bécsben, ahol a rendszert február 22-én indították be, a mobilkom austria ügyfelei most a Közép- és Kelet-Európában mobil szélessávon jelenleg rendelkezésre álló legnagyobb sebességet élvezhetik. Ezt követi majd a Vipnet hálózat beindítása Horvátországban, a Mobiltelé Bulgáriában és a mobilkom liechtensteiné Liechtensteinben. A beindítások tovább erősítik majd a mobilkom austria csoport piacvezető szerepét a mobil szélessáv terén.

Az Ericsson a megállapodás részeként projektmenedzsmentet, valamint telepítési és rendszerintegrációs szolgáltatásokat nyújt.

Az Ericsson legújabb HSPA-technológiája kiváló rendszerkapacitással rendelkezik, és csökkenti az interaktív szolgáltatások válaszidejét. A meglévő hálózatok frissítése megnöveli majd a mobil szélessáv teljesítményét, miközben lehetővé teszi a mobilkom austria csoport tagjai számára harmadik generációs szolgáltatásválasztékuk kibővítését a továbbfejlesztett multimédiaszolgáltatásokkal.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.