Hirdetés
. Hirdetés

Erős ASUS - Cavium szerverek

|

Az ASUS a mai napon mutatta be NC-C38 szerverlapját és N108-A1 szerverét, melyek a támogatják a Cavium Networks Octeon CN38xx MIPS alapú processzorait, és ezzel piacvezető hálózati biztonságot kínálnak.

Hirdetés

"A Cavium Networks Octeon platformjai kiválóan használhatóak hálózati biztonsági eszközökhöz. Tovább erősítik az MIPS szerkezet előnyeit és a beépített hardverek gyorsítómotorjainak teljesítményét, a TCP offload-ot, a biztonsági tényezőket és a kompressziót/dekompressziót," mondta el Allen Wang, az ASUS Szerver Kutatás és Fejlesztés részlegének alelnöke. "Ezeket a funkciókat egyetlen eszközbe szerelve egy olyan szervert kapunk, melynek segítségével az információs rendszerek mérnökei biztonságosabb, költséghatékony és könnyen menedzselhető hálózati környezetet hozhatnak létre Az NA-C38 és a N108-A1 az első gyümölcsei a Cavium Networks-szel való együttműködésünknek. A két vállalat folyamatosan dolgozik olyan közös termékeken, melyeknek alapja a CN58xx termékcsalád lehet."

N108-A1 - 1U Rackb-Mount szerver

Az N108-A1, az ASUS első 1U rackbe tervezett platformja, mely kiemelkedő hálózati biztonságot és pontos működést kínál. Két különböző változatban jelenik meg:
Az N108-A1 4+ 4 rézalapú Gigabit Ethernet porttal rendelkezik (ebből 4 bypass funkcióval), míg az N108-A1F 4 rézalapú Gigabit Ethernet portot és 4 SFP üvegszálas Gigabit Ethernet portot kínál. Az N108-A1 modell tartalmaz még egy PCI-X bővítőhelyet is a későbbi frissítésekhez.

Mindkét modell felhasználóbarát LCD és LED panelekkel segíti a rendszer valósidejű státuszának és üzeneteinek közlését, ezzel könnyebbé teszi a rendszer kezelését.

NA-C38 -Rugalmas szerverlap egyedi igényekhez

Az NA-C38, az N108-A1-ben is megtalálható szerverlap, mely kiválóan használható különböző feladatok megbízható ellátásához. Támogatja a különböző Octeon processzorokat, RLDRAM és rugalmas DIMM opciókkal kifejezetten az eltérő igények kielégítésére alkalmas. Továbbá a NA-C38 CF interfészt kínál a RTOS futtatásokhoz és felhasználói alkalmazásokhoz gyors betöltési funkcióval.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.