Hirdetés
. Hirdetés

Erősek az új Toshiba üzleti notebookok

|

Az új, nagyteljesítményű Tecra A11, Tecra S11 és Tecra M11 modelleket speciális üzleti igények kielégítésére tervezték.

Hirdetés

A Toshiba bemutatott három új, a vállalat Tecra laptopcsaládjába tartozó modellt: az asztali számítógépet felváltó Tecra A11-et, a munkaállomásként használható, szintén ilyen céllal készített Tecra S11-et és a Tecra M11 mobil munkaállomást. A divatos, mégis funkciókban gazdag laptop fekete mintázatú felületét krómozott elemek egészítik ki. E modelleket olyan kis- és közepes méretű vállalatok, valamint nagyvállalatok számára tervezték, amelyeknek olyan erőteljes, megbízható és egyszerűen használható laptop-platformra van szükségük, amely jól illeszkedik informatikai infrastruktúrájukba. Az új modellek hamarosan Magyarországon is megvásárolhatók.

Az elegáns Tecra M11

Ahol az üzleti informatika maximális teljesítményt igényel, ott az új Toshiba Tecra A11 15,6-os (39,6 cm) modellje jelenti az ideális választást. Az A11 az asztali számítógépek alternatíváját nyújtja a felhasználónak. Az önálló grafikus feldolgozó egységgel rendelkező 15,6 hüvelykes Tecra S11 modellt a Toshiba azoknak ajánlja, akiknek kifinomult, nagyteljesítményű grafikus technológiára van szükségük. Azoknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény és a mobilitás terén, a Toshiba a harmadik újdonságát, a 14 hüvelykes (35,6 cm) Tecra M11 modellt ajánlja. A Tecra M11 notebookot a gyakran úton lévő, a laptopjukat mind az irodában, mind azon kívül rendszeresen használók számára tervezték. A Toshiba felmérése szerint a kis- és közepes vállalkozások gyakran utazó alkalmazottjainak 86 százaléka vallja magáról, hogy rendszeres laptopfelhasználó, gyakran futtat nagy hardverigényű alkalmazásokat és dolgozik nagyméretű táblázatokkal, adatbázisokkal, valamint készít összetett prezentációkat.

A Tecra modelljeket 3D gyorsulásérzékelővel ellátott merevlemez-védelemmel szerelték fel, így védve az értékes adatokat véletlen leejtés esetén is. A Tecra notebookok akár 70 cm magasról való esésnek is ellenállnak, ráadásul cseppálló billentyűzetük a véletlenül rájuk öntött akár 30 ml folyadékkal szemben is megóvják az adatokat. Ilyenkor a felhasználónak 3 perc áll a rendelkezésére a laptop leállításához.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.