Hirdetés
. Hirdetés

Eszméletlen siker az áprilisi Windows 10

|

Soha ilyen gyorsan nem terjedt el Windows 10 frissítés. Már a rendszerek 78,1 százalékán ez fut.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 April 2018 Update az eddigi leggyorsabban terjedő Windows 10 változat, és ezt nem csak a Microsoft állítja, hanem független mérések is megerősítik.

Az AdDuplex 2018. júniusi adatai szerint az áprilisi Windows 10 fut a Windows 10 rendszerek 78,1 százalékán, vagyis gyakorlatilag tíz gépből nyolc már frissített a legújabb Windowsra.

Ez remek hír az iparágnak és a Microsoftnak, mert a Windows 10 April 2018 Update-hez hosszabb támogatás és erőteljesebb biztonság kapcsolódik.

A második helyezett a Windows 10 Fall Creators Update, amely 15,7 százalékkal részesedik a Windows 10 ökoszisztémából. Az Anniversary Update 2,5, a Creators Update 2,4 százalékon áll.

A Windows 10 Redstone 5 betekintő változatai a gépek 0,2 százalékán futnak: ezek a rendszerek visszajelzéseikkel rengeteget segítenek a Microsoftnak a tesztelésben és a szolgáltatások csiszolásában.

A Windows 10 OEM-ek közül továbbra is a HP vezet 27,45 százalékkal, őt a Dell és a Lenovo követi 18,45, illetve 12,3 százalékkal.

A következő frissítés, a Redstone 5 valamikor ősszel - előre láthatólag októberben - érkezik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.