Hirdetés
. Hirdetés

EU-támogatással fejlődik az AppWizard keretrendszer

|

A NAVIGATOR Informatika Zrt. több mint 24 és fél millió forintos vissza nem térítendő támogatásban részesült az Új Széchenyi Terv „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” pályázat keretein belül.

Hirdetés

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap forrásaiból támogatott projekt eredményeképpen az AppWizard keretrendszer olyan új funkciókkal bővül, melyek teljes mértékben megfelelnek az ügyfelek új típusú igényeinek. A továbbfejlesztett AppWizard keretrendszer a felhő alapú működést segítő elemekkel is bővül.  A rendszer továbbfejlesztését a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.-vel kötött Támogatói Szerződés alapján az Európai Unió és a Magyar Állam 24 576 783 forinttal támogatja.

A fejlesztés során az AppWizard keretrendszer új, a felhő-alapú szolgáltatások nyújtását támogató szoftvermodullal bővül, amely feladata az igényelt szolgáltatások teljes menedzselése. A fejlesztésnek köszönhetően olyan új funkciók jönnek létre, mint a több adatbázis és platform-független algoritmusok támogatása, a felhasználóbarát jogosultságkezelés, az adattáblák közötti biztonságos adatkapcsolat, vagy a szerver oldali modularitás megvalósítása. Az alkalmazások az új keretrendszeren futva így már kiszolgálják azokat a vevői igényeket, melyeket a mostani keretrendszerben, annak korlátai miatt már nem képesek megvalósítani.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.