Hirdetés
. Hirdetés

Európa fékezi a felhőt?

|

Az öreg kontinens cégei konzervatívak, ha a felhőbe való átállásról van szó.

Hirdetés

A Tata Consultancy Services 42 országra kiterjedő kutatása alapján míg a latin-amerikai és az ázsiai csendes-óceáni régióban lévő cégek a legeminensebb cloud tanulók, addig az európai és amerikai régiók vállalatai csak nagyon lassan vezetik be a felhő megoldásokat.

 



Egy  átlag latin-amerikai vállalat összes alkalmazásának mintegy 39 százaléka, egy csendes óceáninak pedig 28 százaléka a felhőben található, ezzel szemben ugyanez az arány Amerikában 19 százalék, az öreg kontinensen pedig 12 százalék. Annak ellenére, hogy számos szolgáltatás érhető el a neten, elég csak ehhez a Microsoft felhőalapú megoldásaira gondolni, amellyel a cégek munkatársai az átállás után is a megszokott felületekkel találkozhatnak.

A cikkről bővebben a Computerworld oldalán olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.