Hirdetés
. Hirdetés

Európai e-Health kommunikációs platform

|

Átalakult az IHE (Integrating the Healthcare Enterprise) - Európa weboldal: a cél az európai e-Health fejlesztések, programok összefogása, kommunikációs tér kialakítása az intézmények és az iparág közöt és az ismeretterjesztés.

Hirdetés

Az öt pán-európai kezdeményezést és kilenc nemzeti programot összekötő, a regionális sikertörténetekre kiemelt hangsúlyt helyező weboldal új külsőel, és egyszerűb, átláthatóbb interkciós lehetőégekkel és navigációval született újjá, hogy hatékonyabban kösse össze az elektronikus egészségügy szereplőt, s így az iparág fejlőésének egyik motorjává válhasson, miközben, ahogy az e-Health egyre inkább a mindennapok részévé válik, a nagyközönséget is intenzívebben kívánja bevonni a folyamatokban az elérhetőb és érthetőb formában közölt információ segítségével.

Az egy helyen összegyűtött releváns hírek és cikkek mellett kiemelt helyet kapnak az oldalon az olyan központi események, mint például a Connecthaton, s olyan új funkciókkal is találkozhatunk, mint az EU Projects menüpont alatt elérhető szolgáltatás, mely az e-egészségügyet koordináló európai programokat mutatja be.

Az IHE (Integrating the Healthcare Enterprise) - Európa weboldal a http://www.ihe-europe.net/ webcímen érhető el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.