Hirdetés
. Hirdetés

Európai elismerés a Samsungnak

|

Az EISA a Samsungnak ítélte oda a legjobb mobiltelefonnak, házimozinak és HD-kész LCD TV-nek járó díját.

Hirdetés

Az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) európai szórakoztatóelektronikai magazinok szerkesztői által odaítélt díjakkal számos technológiai kategóriában jutalmazza a legjobb készülékeket. A Samsung a következő 2007-2008-as EISA díjakat nyerte el:

? Legjobb mobiltelefon: Samsung SGH-U700
? Legjobb házimozi-rendszer: Samsung HT-TXQ120
? Legjobb HD- kész (HD- Ready) LCD TV: Samsung LE-40R81B

Az SGH-U700 HSDPA-kompatibilis telefon olyan tömörített hangformátumok lejátszását teszi lehetővé, mint az MP3, az AAC és az AAC+. Beépített videólejátszójával az MPEG4-es videókat is megnézhetünk, mindezt pedig megoszthatjuk Bluetooth-on keresztül. A készülék memóriája 2GB-ra bővíthető microSD kártya segítségével. A 3,2 Mpixeles, 4×-es digitális zoommal rendelkező, autofókuszos kamera alkalmas fotók és mozgóképek rögzítésére is.

A HT-TXQ120 a házimozi-rendszerrel a samsung sorozatban negyedszer nyerte el a házimozi-kategória díját. A rendszer hang- és képformátumok széles skálájának lejátszására alkalmas CD-ről és DVD-ről, beleértve az SACD és DVD-Audio formátumokat, csakúgy, mint az USB csatlakozón keresztül érkező más jeleket. A HDMI kimenet mellett a hangszórók összehangolásáról egy szonda mikrofon gondoskodik, amely az egyes hangszórók hangerejét a hallgató/néző helyéhez optimalizálja.

Az EISA-győztes LE40R81B típusú LCD TV erőssége a sötét képtartalmak gazdagsága, a MoviePlus eljárás pedig hatékonyan csökkenti a mozgás okozta elmosódásokat. A készülék használati értékét tovább növeli három HDMI csatlakozó, ami elegendő az összes házimozi forrás (DVD, számítógép vagy éppen hi-fi készülék) csatlakoztatására.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.