Hirdetés
. Hirdetés

Év végi pezsgés a webáruházakban

|

Az amerikaiak 14 százalékkal több dollárt költöttek el az e-kereskedőknél a karácsonyi szezonban, mint egy évvel korábban.

Hirdetés

Bár az ünnepek már régen mögöttünk vannak, a piackutató cégek mostanra készítik el az összesítéseiket. A ComScore kedden nyilvánosságra hozott jelentése alapján így már kiderült az is, hogy a 2011-es negyedik negyedévben 14 százalékos növekedést produkált a e-kereskedelmi piac az egy évvel korábbi adatokhoz képest. Így az online kiskereskedelmi költés 43-ról 49,7 milliárd dollárra ugrott. Éves szinten egyébként 161,5 milliárd dolláron tetőzött a piac, amely 13 százalékos növekedést jelent 2010-hez viszonyítva.

A témáról bővebben a Computerworld cikkében olvashat!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.