Hirdetés
. Hirdetés

Év végi Suli Party

|

A Panda Software kezdeményezése általános és középiskolák számára szól, a legtöbb szavazatot elérő, és ezzel a legnépszerűbb iskola címét elnyerő intézmény az év végi suli-bulijához nyer támogatást.

Hirdetés

2006. október 25-én a Panda Software útnak indította a 2006 Suli Party akcióját. A játékban bárki részt vehet, csupán annyit kell tennie, hogy ellátogat a Panda Software oldalán a erre a linkre, és miután megkereste az támogatni kívánt iskolát, leadja szavazatát.

A díjak a következők:

- 1. díj: 50 000 Ft szabadon felhasználható összeg, az iskola év végi Suli-bulijának megszervezésére.
- 2. díj.: 50 licenc Panda EnterpiSecure Antivírus közoktatási csomag, és egy 2 óra időtartamú biztonságtechnikai előadás az iskola által megadott időpontban és
helyszínen.
- 3. díj.: 50 licenc Panda EnterpiSecure Antivírus közoktatási csomag.

"A kezdeményezést több céllal indítottuk el. Az egyik fő célunk, hogy minél több embert és köztük természetesen a fiatalokat ismertethessük meg az Interneten terjedő fenyegetések okozta veszélyekkel és az ellenük hatásos védelmi megoldásokkal. A másik célunk, egyfajta összekovácsolódás segítése az iskolákon belül. Hiszen a jelenlegi és a korábbi tanulókon és tanárokon múlik, hogy melyik iskola fog nyerni és lesz ezzel a legnépszerűbb. Minél több embert tudnak meggyőzni, hogy vegyenek részt a játékban, annál nagyobb a győzelem esélye. Reméljük, hogy ezzel a kis játékkal kicsit felpezsdítjük számos iskolai életet" - nyilatkozta Sándor Zsolt, a Panda Software Hungary ügyvezető igazgatója.

A szavazáson minden az Oktatási és Kulturális Minisztérium intézménytörzsében szereplő általános- és középiskola szerepel. Amennyiben az adatbázis pontatlannak bizonyulna, erre a címre juttatható el az iskola pontos nevét címe és OM azonosító száma. A szavazás 2006. december 6-án éjfélkor zárul le.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.