Hirdetés
. Hirdetés

Exkluzív Bikini telefon a Nokiától

|

Előzetes regisztráció után lehet megvásárolni a Bikini Editon Nokia 6300-as készülékét. Az első húsz megrendelő a jubileumi koncerten is részt vehet.

Hirdetés

A Bikini együttes huszonötödik, jubileumi koncertje alkalmából a Nokia 6300 Bikini Edition limitált kiadású készülékét dobja piacra. A telefon kiskereskedelmi forgalomban vásárolható meg, előzetes regisztráció után. Az első húsz jelentkezőt automatikusan meghívják a december 7-i koncertre.

nokia_bikini.jpg

A Nokia 6300 Bikini Edition 19 darab, az együttes által összeválogatott - köztük 4 új - slágert, exkluzív, "bikinisre" szabott felhasználói felületet és Bikini fotóalbumot tartalmaz. A készülékre október 1. és december 1. között lehet jelentkezni személyesen a Nokia mintaboltokban vagy az interneten, a www.nokia.hu/bikini oldalon, továbbá a Nokia telefonos ügyfélszolgálatánál. A készülékeket december 15. és 31. között a Nokia mintaboltokban lehet átvenni.

A telefont korábban teszteltük, a teszt itt érhető el. A készülék bruttó vételára 59 900 forint.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.