Hirdetés
. Hirdetés

Ez érdekelte leginkább a magyarokat az interneten 2016-ban

|

Labdarugó-Európa-Bajonkság, Rio 2016, Pokemon GO, X-Faktor, iPhone 7 és egy szókirakó játék vezetik idén a Google magyarországi keresési toplistáját. Magyarországon idén 5. alkalommal teszik közzé az év legnépszerűbb kereséseit bemutató listákat, melyekből kiderül, hogy 2016-ban mi keltette fel leginkább az internetezők érdeklődését. A tematikus listák élén végzett többek között a 2017-es Depeche Mode koncert, az X-faktor és a Győri Nemzeti Színház is.

Hirdetés

A Google minden év végén közzéteszi a keresési toplistákat, amelyek a keresőbe világszerte beírt több trillió kifejezést összesítik. A globális lista mellett idén több mint 70 országos lista is készült. A népszerű kereséseket a Google egy összetett statisztikai módszerrel méri, mellyel az év új kedvenceit, érdekességeit és feltörekvő sztárjait azonosítja be. Ehhez az év azon "felkapott" kereséseit szűri ki, melyeknél az előző évhez képest a legnagyobb mértékben ugrott meg a keresések száma, úgy, hogy ez a fokozott érdeklődés huzamosabb ideig fent is maradt. A keresési toplisták elkészítéséhez anonim, statisztikailag összesített keresési információkat használ.

Hirdetés

Magyarország legfelkapottabb keresési listái 2016-ban:

Az abszolút toplista, 2016-ben felkapott keresések Magyarországon

1

EB 2016

2

Rió 2016

3

Pokemon GO

4

X-Faktor

5

iPhone 7

6

Pixwords megoldások

7

Donald Trump

8

Bud Spencer

9

Való Világ

10

 Slither.io

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.