Hirdetés
. Hirdetés

Ezek a Windows 10 frissítések jönnek a decemberi szünetig

|

A Microsoft betekintő programjának résztvevői már tesztelik a Windows 10 20H2-es kiadásának idei utolsó opcionális frissítését. Nagy durranásra ne számítsunk, de néhány bosszantó hibától megszabadulunk.

Hirdetés

A Microsoft az Insider program Beta és Release Preview csatornájának tesztelői számára kiadta a Windows 10 20H2 19042.662-es számú buildjét. A KB4586853 frissítés azért is figyelmet érdemel, mert betekintést nyújt abba, milyen frissítésekre számíthatnak hamarosan a Windows 10 20H2 és 2004 kiadások felhasználói. Hacsak nem adódik valami váratlan, komoly hiba, minden valószínűség szerint  ez lesz az utolsó "szabadon választott" frissítő csomag 2020-ban, mivel a Microsoft decemberben az ünnepek miatt szünetelteti ezek kiadását.

Hirdetés

Az Insider build legfontosabb újdonságai közé tartozik a Internet Explorer névjegyének modernizálása, a felolvasó szolgáltatás hibáinak kijavítására és azoknak a szoftverproblémáknak a korrekciója, amelyek miatt bizonyos Xbox konzolokat nem lehet megtalálni a Windows eszközökön. Orvosolja a csomag azt az Xbox-szal kapcsolatos az a hibát is, amely akadályozza a Xbox Game Bar app vezérlők megjelenítését egyes támogatott monitorokon: ez a probléma Microsoft DirectX 9.0 játékok futtatásánál jelentkezik olyan esetekben, ha a változó frissítési gyakoriság (Variable Refresh Rate) engedélyezve van ezeken a monitorokon.

Szintén kijavítja a csomag azt a hibát, amelyek állandó újraindításokat okoz appok telepítésénél, továbbá azt is, amelyik megakadályozza az Azure Active Directory (AD) elérését a Chrome-ból, illetve amelyik bizonyos MIDI eszközöknél a Bluetooth Low Energy használata esetén lehetetlenné teszi a kapcsolódást. És végül a frissítéssel a Microsoft megoldja azt a Kerberosszal kapcsolatos hitelesítési problémát is, amit a novemberi frissítő kedden kiadott csomag okozott.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.