Hirdetés
. Hirdetés

Ezek az újdonságok jönnek a Chrome-ban

|

A Google böngészőjével nemsokára egyszerűbb lesz kitölteni a PDF űrlapokat.

Hirdetés

Hirdetés

A Google új szolgáltatásokkal készül bővíteni a Chrome böngészőt, és a Windows 10-es fejlesztések mellett olyan javításokat is tervez, amelyek minden asztali rendszeren futnak.

Először is továbbfejlesztik a PDF támogatást: a böngésző lehetővé fogja tenni PDF űrlapok kitöltését és a fájlok közvetlen elmentését.

Az új funkció tesztelése a böngésző Canary változatában már elkezdődött,  és remélhetőleg nemsokára Windows, Linux, macOS, valamint Chrome OS rendszereken is használható lesz.

A böngésző a Progressive Web Appok, vagyis PWA-k telepítésén is csiszol. A Chrome már most támogatja PWA-kat, de a telepítésükhöz el kell mennünk egy webhelyre, amely felkínál ilyesmiket, majd végigkattogtatni a böngésző menüjében a dedikált lehetőségekért.

Az eljárás túl hosszadalmas, és mivel a PWA-k egyre elterjedtebbek, a Google javítani akarja az ezzel kapcsolatos felhasználói tapasztalatot.

A megoldás egy új gomb a címsorban, amely a PWA-kat kínáló webhelyeken aktív lesz, és megnyomásával lezajlik az egész telepítési procedúra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.