Hirdetés
. Hirdetés

Ezt ígéri Windows 10-re a legújabb frissítő kedd

|

A kumulatív frissítések mellett érkezhet a Windows 10 19H2 is.

Hirdetés

Hirdetés

Az októberi frissítő kedden a Windows 10 kumulatív frissítéseinek új hullámát adja ki a Microsoft.

Minden Windows 10 változathoz érkezik kumulatív frissítés, de a Home és Pro kiadások esetében csak a Windows 10 v. 1803 (a 2018 áprilisi frissítés) és az újabb verziók esnek a támogatotti kőrbe. A régebbi kiadásoknál az Education és Enterprise SKU-kra él a támogatás.

Ugyanakkor az október 8-i frissítő kedden indulhat útjára a Windows 10 19H2 is. Ezt a "funkciófrissítést" szeptemberben véglegesítették, és kumulatív frissítésként fogják kiadni, szemben a korábbi, gyökeresen új funkciófrissítésekkel.

A Microsoft még nem jelentette be a megjelenés időpontját, de az új modellt figyelembe véve logikusnak tűnik, hogy a frissítő kedden kezdi meg az eszközök első hullámára a terjesztést.

A frissítés elsősorban a Windows 10, illetve a beépített komponensek hibáinak kijavítására összpontosít, de azért apróbb fejlesztéseket is várhatunk tőle.

És persze előre félhetünk, hogy ezúttal milyen jól működő funkciók romlanak el - ahogy ez korábban nem egyszer megtörtént...

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.