Hirdetés
. Hirdetés

Ezt nézik a magyarok a YouTube-on

|

Idén már negyedszerre teszik közé Magyarország legfelkapottabb YouTube videóinak listáját.

Hirdetés

A paródiák és vicces videók továbbra is rendkívül népszerűek: PamKutya és JustVidman több videója is szerepel a legkeresettebb között. PamKutya Adele - Hello dalának paródiája végzett az első helyen, míg JustVidman Lények, amikről még nem hallottál 1. rész videója a dobogó harmadik fokáig jutott.  Az idei kedvencek között szerepel még többek között tiv tivy Itt a piros tojas videója, és az Egy szabad országért dal is. Magyarország kedvenc zenei videóinak toplistáját Sia és Sean Paul Cheap Thrills című videója vezeti, de a nemzetközi sztárok mellett a nyolcadik legnépszerűbb Halott Pénz Majd című dala.

 

Az interneten egyre inkább terjednek a videós tartalmak, a YouTube-ra ma már percenként több mint 400 órányi anyagot töltenek fel és naponta több százmillió órányi videót néznek meg az internetezők.

Havonta több mint 1 milliárd ember néz videókat a YouTube-on, a 2016-os év legfelkapottabb YouTube videóját, PamKutya Adele - Hello paródiáját, például több mint 2 milliószor nézték meg.

A YouTube toplisták összeállításakor a nézettség mellett azt is figyelembe vették, hogy egyes videók mekkora hatást váltottak ki, hányan osztották meg, kommentelték és lájkolták őket.

Magyarország legfelkapottabb YouTube videói 2016-ban

 

Videó címe

YouTube csatorna

1.

Adele - Hello PARÓDIA ! Pamkutya

PamKutya

2.

Majka - Eléglesz PARÓDIA ! Pamkutya

PamKutya

3.

Lények, amikről még nem hallottál 1. rész

JustVidman

4.

Katasztrofális Android alkalmazások 7. rész

JustVidman

5.

Nyari flash 3 - szokik a malna - namasztek

tiv tivy

6.

Itt a piros tojas

tiv tivy

7.

Justin Bieber - Sorry PARÓDIA ! Pamkutya

PamKutya

8.

Katasztrofális Android alkalmazások 8. rész

JustVidman

9.

Egy szabad országért

magyarforradalom1956

10.

Lények, amikről még nem hallottál 2. rész

JustVidman

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.