Hirdetés
. Hirdetés

Ezt tudja a Nokia 2.2

|

A HMD Global bejelentette, hogy újabb készülékkel bővíti az Android Enterprise Recommended Program (AER) Nokia okostelefonos kínálatát. A Nokia 2.2 dedikált Google Asszisztens gombot és biometrikus arcalapú feloldást kapott.

Hirdetés

Ez a készülék az eddigi legolcsóbb Nokia okostelefon, melyet a Google üzleti teljesítmény és biztonság szempontjából jóváhagyott. Az Android 9 Pie rendszerrel érkező Nokia 2.2 kész az Android Q fogadására is, illetve természetesen két évig megkapja az operációs rendszerfrissítéseket, három évig pedig a havi biztonsági frissítések is menetrendszerűen érkeznek majd rá. Ezzel a legújabb Google fejlesztések mellett az üzleti és privát adatok is biztonságban lesznek.

Hirdetés

"Meggyőződésünk, hogy ez az ár a vállalati döntéshozók körében sem riaszt majd el senkit attól, hogy az alkalmazottak kezébe biztonságos technológiát és hatékonyabb munkavégzésre alkalmas eszközt adjanak. A Nokia 2.2-vel egy olyan trendet indítunk el, melyben csúcskészülékekből ismert megoldások köszönnek vissza az olcsóbb modelleken is, biometrikus arcalapú feloldás, vagy a Google Asszisztens, amely dedikált gombot kapott. A 3 GB-os Nokia 2.2 az Android Enterprise Recommended család tagjává válik, és mint minden Nokia, idővel csak jobb lesz." - mondta Andrej Sonkin, a HMD Global Enterprise Business vezetője.

A vállalati felhasználók azokhoz a legfrissebb technológiai trendekhez is hozzáférnek a Nokia 2.2-vel, mint az arcalapú feloldás, vagy a Google Lens. A készülék kategóriájában elsőként biztosít biometrikus alapú arcfelismerést, amely megkönnyíti a készülék feloldását. Szemben a hasonló árú okostelefonokkal, a fejlett mesterséges intelligenciával támogatott arcalapú feloldás mélytanulási algoritmusokkal dolgozik, emellett azt is vizsgálja, hogy élő embert, vagy fotót mutatunk a kamerának. A Google Lens valós idejű keresést tesz lehetővé a kamera által látott tárgyakkal kapcsolatban, így például egy lakberendező egyszerűen tudhat meg többet azokról a bútorokról, amiket lát.

Gyors hozzáférésű Google Asszisztens dedikált gombbal
A Nokia 2.2-vel a legtöbbet lehet kihozni a Google Asszisztensből, hiszen a dedikált gombbal pillanatok alatt elérhető a szolgáltatás. Ez az első alkalom, hogy a Nokia 2-es szériájában megjelenik ez a lehetőség. Az asszisztens használatával különböző kérdésekre kaphatunk választ, útvonaltervezést igényelhetünk, hívásokat kezdeményezhetünk, vagy számos egyéb parancsot adhatunk neki anélkül, hogy gépelni kellene. A dedikált gombot megnyomva az alapvető feladatok elvégzésére alkalmas felületre jutunk, míg hosszan nyomva az összetettebb kérdéseket, illetve több részből álló feladatokat megoldani képes szoftver indul el.

Egységes, a vállalat emblémájával ellátott készülékek
A Nokia 2.2 lehetőséget teremt arra is, hogy a vállalatok személyre szabják a flottájukat - a cserélhető Nokia Xpress-on a hátlapok élénk színű, nanotextúrás borítást kaptak a fényes, prémium megjelenés érdekében. A hátlapok pár másodperc alatt cserélhetők, akár olyan hátlapra, amire rányomtatták a vállalat logóját.

A Nokia 2.2 az első 2-es szériába tartozó Nokia okostelefon, amely bekerült az Android Enterprise Recommended Programba. A már bizonyított támogatási rendszer keretében a készülékek a legfrissebb Android verziót és Google-élményt garantálják a teljes Nokia okostelefonos portfólióban, nincs ez másként az Android Q-ra felkészített Nokia 2.2 esetében sem.

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona rendelkezik a legszélesebb okostelefonos kínálattal az Android Enterprise Recommended programban. A programban résztvevő Nokia okostelefonok esetében a vállalatok is megtapasztalhatják, amint a készülékek idővel egyre jobbak lesznek, és folyamatosan javul a biztonságuk is a hónapról-hónapra érkező frissítésekkel, illetve a Google innovációival.

A Nokia 2.2 acél és fekete színben lesz elérhető bruttó 42 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.