Hirdetés
. Hirdetés

Ezt tudja a Xiaomi új csúcsmobilja

|

A fényképezés terén egyedülálló Mi Note 10 öt kamerával, köztük a 108 megapixeles szenzorú főoptikával érkezik.

Hirdetés

Hirdetés

Korábban írtunk a 108 megapixeles szenzorral érkező Mi CC9 Próról, amelynek most nyilvánosságra került a specifikációja. A nemzetközi piacon Mi Note 10 néven megjelenő mobilt nem kevesebb, mint öt kamerával szerelték fel. A 108 megapixeles Samsung Isocell Bright HMX érzékelővel büszkélkedő fő optika (f/1.7) mellett megtalálható rajta egy 12 megapixeles és egy 8 megapixeles teleobjektív, egy 20 megapixeles nagylátószögű optika, valamint egy 2 megapixeles makróobejektív.

Az objektívek kombinációjával tízszeres optikai és további ötvenszeres digitális zoom érhető el. Itt érdemes megjegyezni, hogy a 108 megapixeles szenzor csak 27 megapixeles képeket készít: feldolgozáskor négy pixelt egyesít a képzaj csökkentése és felvételek élesebbé tétele érdekében.

A mobil a Snapdragon 730G processzor köré épül, és 6 vagy 8 gigabájt of RAM-mal, 128 vagy 256 gigabájtos tárolóval, képernyőbe éptett ujjlenyomat-olvasóval, valamint két SIM-foglalattal kerül forgalomba. A 5260 mAh-s akkumulátor 65 perc alatt tölthető fel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.