Hirdetés
. Hirdetés

Facebook Home: bőséggel lesznek reklámok

|

Zuckerbeg cége a lehető legzseniálisabb módon próbálja kiaknázni a komplett androidos világot.

Hirdetés

Hirdetés

Tegnap reggel természetesen mi is beszámoltunk a Facebook Home bejelentéséről, ám nem esett szó azon nem elhanyagolható tényről, hogy Mark Zuckerberg személyesen is megerősítette a program reklámokkal való „kompatibilitását”. Konkrétabban az androidos mobilok kezdő- és záróképernyőit a telepítése után kisajátító szoftver a jövő pénteki megjelenésekor még nem, de hamarosan a Facebook megszokott felületeihez hasonlóan hirdetéseket fog megjeleníteni az ismerőseink tevékenységei felett / mellett.


A jövőben valószínűleg nagy vitákat gerjesztő reklámozási megoldás a maga nemében zseniális találmány, hiszen egyértelműen rámutat arra, hogy a Facebooknak miért nem is állt érdekében saját Android disztribúciót vagy okostelefont fejlesztenie: a lehetőség már jó ideje adott volt az Android kihasználatlan felületeinek „értékesítésére”, csak meg kellett találni a módját.


A Facebook Home egy relatíve olcsón fejleszthető és terjeszthető alkalmazás, amely különösen a jövőben okostelefonok és táblagépek széles skáláján működőképes lesz: a vásárlók a maguk szempontjai alapján kiválaszthatják a megvásárolni kívánt hardvert, a közösségi hálózat szoftvere pedig működőképes lesz rajta, mindenféle gyorsan változó piaci trendtől függetlenül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.