Hirdetés
. Hirdetés

Fegyverrel támadt a Google-re a begőzölt felhasználó

|

A keresőkirályhoz tartozó tárgyakon állt bosszút vélt sérelmeiért.

Hirdetés

A 30 éves kaliforniai Raul Murillo Diaz több ízben is erőszakos bűncselekményeket követett el a keresőkirály ellen, mivel úgy érezte, hogy nyomon követik számítógépes tevékenységeit. Június 30-án tartóztatták el a Google székhelye közelében: autójában fegyvert és egy csőbombának látszó tárgyat találtak, amelyről később kiderült, hogy hatástalan. Diaz beismerte, hogy ő dobott Molotov-koktélokat május 19-én egy Street View fotókat készítő autóra, amely kigyulladt, és ő volt az, aki június 4-én este több lövést adott le a Google Moutain View-ban lévő központjának épületére, melynek során több ablak betört, de személyi sérülés nem történt. Ugyancsak Diaz volt az, aki június 10-én felgyújtott egy önvezető Google gépkocsit.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.