Hirdetés
. Hirdetés

Fejlesztőket támogat a Konica Minolta

|

A Developer Support Programme fejlesztőeszközökhöz és közösségi portálhoz kínál hozzáférést az ingyenes regisztráció fejében.

Hirdetés

A szoftveralkalmazások kereskedőit és rendszerintegrátorokat megszólító DSP programmal a nyomtatógyártó lehetővé kívánja tenni a fejlesztőknek, hogy meglévő alkalmazásaikat Konica Minolta eszközökre portolják. A programhoz csatlakozó fejlesztők a Konica Minolta technológiáit, közöttük az OpenAPI kommunikációs interfészt és hálózati technológiát is használhatják újabb megoldásaikban. A DSP céljára kialakított honlapon a szoftverfejlesztők a regisztráció után hozzáférhetnek a szükséges alapállományokhoz és információkhoz, többek között a szoftver fejlesztői csomaghoz (SDK) is.

- Vállalatunk bizhub koncepciója három alappillére épül - mondta a bejelentés kapcsán Marco Reich, a Konica Minolta Business Solutions Europe termékmenedzsere -, magára a bizhub architektúrára, valamint az Emperon nyomtatásvezérlőre és arra a technológiára, amelynek segítségével gépeink képesek kommunikálni a külvilággal. A DSP programmal szeretnénk lehetőséget adni a szoftveralkalmazások független szállítóinak, hogy kompatibilis alkalmazásokat fejlesszenek, ezzel bővítve a kompatibilis eszközök körét.

A DSP program iránt érdeklődő fejlesztők, illetve vállalatok az említett weboldalon díjmentesen regisztrálhatnak, amivel ún. ezüst fokozatú tagságot nyernek. Ezek a tagok a letölthető alapállományok mellett egy fórumot keresztül tapasztalataikat is megoszthatják egymással.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.