Hirdetés
. Hirdetés

Felpörgeti a mobilos böngészést az új Firefox

|

Sok újdonsággal kijött a Firefox 62. Az asztali változatok mellett a Mozilla nagyon odafigyelt az androidos verzióra is.

Hirdetés

Hirdetés

A Mozilla Windows, Linux és Mac platformra, valamint Androidra is kiadta Firefox böngésző legújabb változatát.

Az asztali rendszereken futó Firefox 62 átalakított nyitó oldallal, és más újdonságokkal, köztük CSS Shape és CSS Variable Font támogatással, illetve a Windows alatti fejlettebb grafikus rendereléssel csábít a frissítésre.

Androidon a Firefox 62 felgyorsítja az oldalak betöltését Wi-Fi kapcsolatokon keresztül, amikor lassú a lemezes gyorstárazás. (A megoldás lényege, hogy amennyiben rendelkezésre áll, a hálózati gyorstárból tölti be az oldalt.)

A Firefox 62 for Androidban a korábbiaknál pontosabban szabályozhatjuk, hogy az értesítések mikor jelenjenek meg, és mikor nem, emellett a böngésző mobilverziója is tartalmazza  mindazokat a biztonsági és hibajavításokat,amelyeket az asztali rendszerekre szánt Firefox 62.

Amennyiben a Firefoxot futtatjuk androidos okostelefonunkon vagy tabletünkön, és kedvet kaptunk a frissítésre, akár már most azonnal letölthetjük az új változatot a Google Play Áruházból.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.