Hirdetés
. Hirdetés

Feltámad egy klasszikus Windows-szoftver, amit egykor imádtunk!

|

A PowerToys segédprogram-csomagról van szó, amelyet a Microsoft most a Windows 10 alatt kelt új életre.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft újsütetű lelkesedése a nyílt forrású projektek iránt nem várt eredményre vezetett: visszatér a Windows 95 korszak kedvelt segédprogram-csomagja, a PowerToys. A Windows 10-re hangolt modern változatról a GitHub adott hír.

A készlet első eleme a virtuális asztalok előnyeit segít kihasználni. Úgy működik, hogy ha egy alkalmazás ablakának sarkában a Kis méret gomb fölé visszük a kurzort, megjelenít egy gombot, amelyen kattintva új asztal jön létre, és az alkalmazás ezen nyílik meg.

A második segédprogram a Windows 10 működését gyorsító billentyűkombinációkról nyújt áttekintést, megjelenítve az adott pillanatban alkalmazható parancsokat.

Ez a két segédprogram azonban csak a kezdet, ugyanis a Microsoft további tíz PowerToys segédprogrammal akarja kiegészíteni a készletet.

A nyílt forrású fejlesztéshez a Microsoft közreműködőket vár, és a visszajelzések alapján akarja eldönteni, milyen sorrendben haladjon a fejlesztéssel. Aki a további részletekre kíváncsi, a már említett GitHub oldalon tájékozódhat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.