Hirdetés
. Hirdetés

Feltámasztják a szuperegeret

|

A Microsoft kiadja a híres IntelliMouse korszerűsített változatát.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft bejelentette az 1996-ban kiadott, és legutóbb 2003-ban frissített, legendás IntelliMouse modernizált változatát.

A cég klasszikus egere még mindig sokmilliós rajongótáborral büszkélkedhet, és alakja, mérete, tartóssága miatt sokan minden idők legjobban sikerült rámutató eszközének tartják. Ezért döntött úgy a Microsoft, hogy újraéleszti a modellt.

Az új egér USB 2.0 vezetékes kapcsolatot használ, és ergonomikus testén öt kezelőszerv található, amely közül három szabályozható. A Microsoft legtöbb egeréhez hasonlóan a BlueTrack nyomkövető technológiát használja, és ugyanazok az Omron gombok találhatók rajta a jobb- és baloldali kattintásokhoz, mint az eredeti modellen.

A fejlesztők az eredeti változathoz képest a mozgáskövetésen és a gombérzeten igyekeztek javítani, ugyanakkor szemernyit sem változtattak a legutóbbi, 2003-as IntelliMouse Explorer 3.0 méretén és alakján: ez volt az az egér, amely a játékos világban még ma is etalonnak számít.

A Classic IntelliMouse névre hallgató régi-új egér negyven dollárba kerül, és csak Windows rendszerekkel kompatibilis.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.