Hirdetés
. Hirdetés

Fiatal ötletgazdákat vár a Microsoft

|

Fiatal ötletgazdáknak indított új támogatási programot a Microsoft Magyarország. A GarázsProjekt kiíróinak célja, hogy olyan szoftver- vagy szolgáltatás ötleteket karoljanak fel, amelyek kidolgozására, megvalósítására, végül pedig piacra vezetésére szoftverfejlesztő cégek alakulhatnak.

Hirdetés

A GarázsProjektben való részvétel ingyenes, ami egyben azt is jelenti, hogy a redmondi szoftveróriási budapesti leánycége az általa nyújtott segítségért cserébe nem kér részesedést, üzletrészt a leendő vállalkozásokból. A szervezők elsősorban egyetemi és főiskolai hallgatók jelentkezését várják, de bárki részt vehet a programban, aki megvalósításra alkalmas elképzeléssel jelentkezik.

A GarázsProjekt olyan közeget biztosít, amely elősegíti, hogy az ötletekből piacképes termékek vagy szolgáltatások jöjjenek létre. A résztvevők két kiemelt területen kapnak segítséget a 2011 februárjában kezdődő konzultációk, workshopok és képzések során.

Az üzleti képzéseket fix időpontokban, workshopok formájában tartják - a technológiai segítségnyújtás pedig minden pályázó számára más lesz, függően az alkalmazandó technológiáktól és a résztvevők felkészültségétől. A program során folyamatos konzultációs lehetőséget és mentoringot kapnak a jelentkezők mindkét területen.

Részletek és jelentkezés a www.garazsprojekt.com weboldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.