Hirdetés
. Hirdetés

Figyelmezteti a Microsoft a Windows 7-et használókat

|

A Pro változatot futtatók is értesítést kapnak arról, hogy közeleg az operációs támogatási időszakának a lejárta.

Hirdetés

Hirdetés

Ahogy közeledik a Windows 7 operációs rendszer nyugdíjba vonulásának határideje, 2020. január 14-e, a Microsoft a felhasználók további körének figyelmét hívja fel arra, hogy e nap után a biztonsági frissítések hiánya miatt kockázatos lesz a szoftvert futtatni.

Ma a Microsoft megkezdte a Windows 7 Pro változatát használók figyelmeztetését, korábban áprilistól kezdődően a Home verziót futtatók kaptak értesítést a támogatási időszak végének közeledtéről.

A szoftvergyártó a Windows 10-re való továbbfejlesztést vagy új PC vásárlását ajánlja az érintetteknek, az utóbbival kapcsolatban kihangsúlyozva, hogy egy jó teljesítményű személyi számítógép átlagos ára jelentősen alacsonyabb most, mint 5-10 évvel ezelőtt. Jelenleg a Windows 7 még mindig az összes PC mintegy 30 százalékán fut.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.