Hirdetés
. Hirdetés

Filmfesztivál lesz a YouTube-on

|

A We Are One: A Global Film Festival nevű ingyenes online rendezvény a világ legnagyobb filmfesztiváljainak a támogatását élvezi.

Hirdetés

Hirdetés

A május 29-én kezdődő tíznapos filmfesztivált a New York-i Tribeca Enterprises szervezi és a youtube.com/weareone címen lesz megtekinthető.

A világ 20 legjelentősebb filmfesztiválja, köztük a Tribeca, a Sundance és a Berlinale programjából szemezgető virtuális filmmustra keretében a felhasználók reklámok nélkül élvezhetik a játékfilmeket, rövidfilmeket, dokumentumfilmeket és a különböző kerekasztal-beszélgetéseket. A részletes programot a következő hetekben teszik közzé.

A június 7-ig tartó virtuális filmszemle jótékonysági kezdeményezés is egyben: a nézőknek lehetőségük lesz adományokkal segíteni az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a különböző regionális szervezetek koronavírus-járvány elleni harcát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.