Hirdetés
. Hirdetés

Firefox 2.0 béta - végre itt van, letölthető

|

Végre elérhető a Firefox böngésző legújabb, 2-es szériájának publikus tesztváltozata, így mindenki tesztelheti, átnézheti az új lehetőségeket.

Hirdetés

Bár a szóban forgó változat még nem a legutolsó béta, csak egy RC béta, de elmondható róla, hogy feature-complete, azaz minden, a végleges termékben megtalálható új funkció már benne van a most letölthető változatban is. A végleges, nem csak "fanatikusoknak" szánt bétát a Mozilla 11-ére, keddre ígérte, így már arra sem kell sokat várni.

Az új változat két legnagyobb újdonsága egy online helyesírás-ellenőrző (a blogolók és fórumozók nagy örömére), és egy anti-phising eszköz, mely segít eldönteni, hogy az éppen meglátogatott weboldal tartalmaz-e bármilyen rosszindulatú kódot, trükkösen formázott URL-t.

A Firefox 2.0 bétájának megjelenése már nagyon időszerű, hiszen mindeközben a Microsoft is aktívan fejleszti új, 7-es verziószámú Internet Explorerét, mely már a harmadik béta állapotban van. Kíváncsian várjuk, hogy a felhasználók melyik mellett teszik le majd a voksukat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.