Hirdetés
. Hirdetés

Fizetős lett az Acrobat.com szolgáltatás

|

Hétfőtől élesben is elindult az Adobe online irodai szoftverszolgáltatása, amelynek használatáért 15-39 dolláros havidíjat kérnek az előfizetőktől.

Hirdetés

A hét elejétől véget ért az Adobe.com online irodai szoftverszolgáltatásának bétatesztje, az immár élesben elérhető szolgáltatásért mostantól kezdve azonban havidíjat kér a Flash, Photoshop és Acrobat szoftvereiről ismert amerikai Adobe. Az alapszintű szolgáltatás ára 14,99 dollár havonta, amely esetén 10 feltöltött dokumentumot alakíthatunk át PDF formátumúra, és a webes megbeszélésekre esetenként 5 résztvevőt hívhatunk meg. A 39 dolláros prémium szolgáltatás esetében egyszerre 20 embert hívhatunk meg, és a dokumentumainkat korlátlan PDF formátumúvá alakíthatjuk.

Az Acrobat.com szolgáltatást 2008 júniusában indította el az Adobe, az eddig ingyenesen használható szolgáltatásra mostanáig 5 millióan regisztráltak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.