Hirdetés
. Hirdetés

Flash világbajnokság 1000 dolláros fődíjakkal

|

Az "SWF világbajnokságon" az érdeklődők most megmutathatják, mire képesek a Flash-el készített játékok vagy Flash rajzfilmek készítésében.

Hirdetés

Ha Önnek van kiemelkedő játéka vagy rajzfilmje, amit Flash-ben készített el, akkor érdemes elküldenie a versenyre, amit az oplay.hu és a retard.hu közösen szervez. A versenyre eredeti és fantáziadús Flash Movie-kat várnak a fent említett két kategóriában.

Minden pályázó tetszés szerinti számban küldhet be Flash Moviet-kat. Az SWF-et Macromedia Flash vagy SwishMax segítségével kell elkészíteni. A beküldött csomagnak tartalmaznia kell egy SWF fájlt, illetve a megfelelő FLA vagy SWI forrást. Minden beküldött játéknak teljes mértékben saját kreációnak kell lennie.

A verseny 2006. szeptember 15-én zárul, az eredményt pedig szeptember 30-án hirdetik ki. Minden döntős műv felkerül az SWF világbajnokság honlapjára. Aki játékot küld be, annak figyelnie kell arra, hogy alkotása tartalmazza a pause, a zene ki/be kapcsolási és a minőségi beállítási lehetőségeket. Minden versenyműnek az elején kell tartalmaznia a szponzor logóját, amit a versenykiírás honlapjáról lehet letölteni. Végül pedig a díjak:

1000 dollár a legjobb Flash játéknak
1000 dollár a legjobb Flash rajzfilmnek
100 dollár a legjobb tíz helyezettnek

További díjakról az alábbi honlapon található információ.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.