Hirdetés
. Hirdetés

Foc++i, az Ericsson programozó bajnoksága

|

Az Ericsson Magyarország C++ programozó versenyt hirdet hallgatóknak és frissdiplomásoknak. Az idei verseny témája a FoC++i köré rendeződik: a részvevő 3 fős csapatok feladata egy olyan kliens programozása lesz, amely futballjátékosokat fejleszt és irányít majd.

Hirdetés

A verseny selejtezője egy online szakmai kvíz, ahol a tét az elődöntőbe jutás. Az elődöntő során bevetésre kerül a csapatok által fejlesztett kliens, cél a virtuális játékos képességeinek fejlesztése. Innen a legjobb 10 csapat jut az Ericsson budapesti székházában megrendezett döntőbe, ahol klienseik egymás ellen és egymással együttműködve is játszanak mérkőzéseket, csapatokba sorsolva.

Az izgalmas és kreatív kihíváson túl a versenyzőkre értékes nyeremények is várnak. A fődíj: Ericsson Studio látogatás stockholmi hétvégével, a II. díj: 3db JBL Charge 3 Bluetooth hangszóró, a III. díj: 3 db Samsung 850 EVO series 250GB SATA3 2,5 SSD meghajtó.

Ebben az évben az Ericsson női különdíjat is átad a cég, a női döntősök Fitbit Charge HR vezeték nélküli alvás- és aktivitásmérőt vihetnek haza.

Mindezek felett akár karrierjüket is megalapozhatják a résztvevők, hiszen a legjobban teljesítő résztvevők mentesülnek állásjelentkezéskor az Ericsson szakmai felmérője alól!

További információ az Ericsson C++ Programozó Bajnokságáról: http://www.ericssonbajnoksag.hu/

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.