Hirdetés
. Hirdetés

Földrengés az adatközpontokban

|

A szolgáltatások kifogástalanul futottak, miközben evakuálták a dolgozókat Washington és Boston számos adatközpontjából, a keddi földrengés miatt.

Hirdetés

virginia földrengés
virginia földrengés
A Richter-skála szerinti 5,8-as erősségű földmozgás az USA keleti partját érintette, kiváltképp Washingtont és Bostont, ahol sokakat az utcára vezényeltek - tudósítja az U. S. Geological Survay. A hírek szerint New Yorkban, sőt Martha's Vineyard szigetén is érezték a rengést, mely ugyan világviszonylatban nem tekinthető túl erősnek, ám 1897 óta ennél nagyobb nem volt Virginiában - állapítja meg az USGS.

Földrengésbiztos szerverek
A hatalmas Amazon Web Services adatközpontja jelenleg is kifogástalanul működik Virginiában - tudjuk meg az AWS szóvivőjének e-mailjéből. A számos virginiai székhelyű adatközpont közül, mindössze egyetlen AWS felhasználó jelentett átmeneti lassulást, a SeatGeek fantázianevű jegyvásárló oldalról, ám a lap betöltése csak a rengés ideje alatt akadozott.

Több szolgáltató twittelte, hogy a földmozgást követően is kifogástalanul működnek a szerverek, mint például a Microsoft Dynamics Online CRM Group.

„A Razor adatközpontját nem befolyásolta a földrengés, jelenleg is működik minden szolgáltatás" - közli a philadelphiai adatközpontú Razor Servers.

földrengés a Pentagonnál
földrengés a Pentagonnál

A Pentagont is kiüríttették a földrengés miatt

A Contact Solutions, a Bluto's Hosting, a Clock Internet, a PAETEC és a Distributed Systems Service egyike sem jelentett zavart a földrengés kapcsán. A nagy kereskedelmi üzemeltetők (Digital Realty Trust, QTS, Sungard and Terremark) szolgáltatásaival egyaránt nem volt probléma - jelenti a Datacenter Dynamics.

Olybá tűnik, a japán adatközpontokhoz hasonlóan, az amerikaiakat sem vágja földhöz egy jelentősebb természeti katasztrófa; persze a virginiai csapás intenzitása csak részben mérhető a tavaszihoz.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.