Hirdetés
. Hirdetés

Fontos Flash Player patch érkezett

|

Az Adobe két veszélyes sérülékenységet foltozott be a biztonsági frissítéssel.

Hirdetés

Három héten belül kétszer is foltozza Flash Player alkalmazását az Adobe. A február 15-én publikát frissítés több kritikus sérülékenységet foltozott be, míg a héten kiadott javítás két biztonsági hibát szüntet meg. Az egyik a Matrix3D kapcsán tapasztalt memóriakezelési rendellenességre kínál gyógymódot, amely kihasználásával a támadók akár át is vehetik egy rendszer felett az irányítást a felhasználó tudta és beleegyezése nélkül, míg a másik rés adatszivárgásra adott lehetőséget bizonyos esetekben.

 



A most kiadott frissítés érinti a Windows, a Mac OS X, a Linus és a Solaris kompatibilis kiadásokat, és az androidos kliens is frissült. A javítás ráadásul azon okból is érdekes, mert az Adobe most alkalmazta elsőként az új priorizálási rendszerét, amely a rendszergazdáknak jelenthet segítséget azzal kapcsolatban, hogy miként ütemezzék a javítások telepítését. Utóbbiról bővebben a Biztonságportál cikkében olvashat!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.