Hirdetés
. Hirdetés

Fontos üzenet jelenik meg a Windows Update-ben

|

A Microsoft a legújabb Windows 10 frissítésről kompatibilitási okokból lemaradó felhasználókat igazítja el benne.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft új figyelmeztető üzenet megjelenítését kezdte el a Windows Update-en: a szöveg azokon a gépeken jelenik meg, amelyeken kompatibilitási okokból nem lehetséges a továbbfejlesztés a májusi nagy frissítésre, a Windows 10 1903-ra.

A cég terjesztési rendszerének része, hogy azok az eszközök, amelyek nem teljesen kompatibilisak egy új Windows 10 frissítéssel, a Windows Update-en keresztül nem kapják meg az új verziót.

A Media Creation Tool (MCT), illetve különálló ISO segítségével ugyan megoldható a manuális továbbfejlesztés, de a Microsoft ezt nem ajánlja, és inkább azt tanácsolja a felhasználóknak, hogy várjanak, amíg a Windows Update-en keresztül is megkapják a csomagot.

Ugyanakkor sok felhasználó türelmetlenkedik, ezért a Microsoft a Windows Update-en keresztül is tudatja az érintettekkel, hogy a frissítés úton van, de még nem áll rendelkezésre a gépükhöz. Amint lehetésgessé válik a frissítés, erről üzenetet kapnak, addig viszont nincs más teendőjük, mint várni.

A cég emellett óva int a kompatibilitási problémákat figyelmen kívül hagyó frissítésektől.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.