Hirdetés
. Hirdetés

Fontos változás a Gmailben

|

A Google Androidon és iOS-en is bevezeti a dinamikus emaileket. Az új szolgáltatás terjesztése már meg is kezdődött.

Hirdetés

Hirdetés

A Google márciusban vezette be a weben a dinamikus emaileket, és a terjesztés júliusban indult.

A szolgáltatás az AMP (Accelerated Mobile Pages, a.m. gyorsított mobiloldalak) használatán alapul, és interaktívabbá teszi az elektronikus levelezést. A fejlesztő jelezte, hogy hamarosan jön a mobilos változat, és a szolgáltatás már januárban megtalálható volt az APK-ban.

A "hamarosan" a Google szótárában a jelek szerint közel egy évet jelent, vagy valami döccenő jött közbe, mindenesetre a cég most végre elkezdi a szolgáltatás terjesztését androidos és iOS appjában.

A dinamikus emailek lehetővé teszik, hogy közvetlenül a levélből férjünk hozzá a webes funkciókhoz, és a Gmail elhagyása nélkül kommunikáljunk. Kommentezhetünk, ellenőrizhetünk egy szállítási státuszt, a következő emailre görgethetünk: a levél tartalma friss marad, és rendeléseink, posztjaink aktuális állapotát tükrözi.

A funkció terjesztése egyszerre kezdődik Androidon és iOS-en, és a közeljövőben egyre többen találkozhatnak vele. Érzékelni fogják a jelenlétét, mert a dinamikus emailek alapbeállítássá válnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.